Düziçi 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: - Okulumuzu tercih eden öğrencileri; bilgi toplumu insan profiline uygun, seçtikleri alan ve dalların gerektirdiği bilgi ve uygulama becerisini kazanmış, mesleki ahlaki değerleri benimsemiş olarak mesleğe ve yüksek öğrenime hazırlamak.yetiştirmek, - Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.

Misyon: - En üst seviyede iş ve çalışma ahlakını kazanmış öğrenciler mezun ederek bunların çevrede birinci derecede tercih edilen ve aranan elemanlar olmalarının yanında en az bir yüksek okul okuyan bireyler olarak hayata hazırlamak.

Başarılar: ÇOK SAYIDA SPORTİF BAŞARILAR BULUNMAKTADIR.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: BAŞLAMA 07:40 BİTİŞ: 16:15
Isınma: SIVI YAKITLI KALORİFER
Sportif Etkinlikler: Var
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Var
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Var

WEB - https://duzici75yilmtal.meb.k12.tr

Adres - İRFANLI MAH. CEMAL ALGAN CAD. 75. YIL MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 6A DÜZİÇİ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri - Düziçi/OSMANİYE

Ulaşım İrfanlı Mah. Cemal Algan Cad. No7 80600